OGIBiz Website

Menu
2857521
Banner
2857655
Main Description
2857656

Η προσωπική αλλά και η  επαγγελματική μου εμπειρία έχουν δείξει ότι η γονιμότητα κάθε ατόμου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής τους και με πάρα πολλούς άλλους διαφορετικούς  παράγοντες.
Ο τρόπος που εργάζομαι δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αλλά και τα ζευγάρια να αναπτύξουν μια μεγαλύτερη συνειδητότητα και σεβασμό προς το σώμα τους και την ανθρώπινη ταυτότητά τους, να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και κατ’ επέκταση την γονιμότητά τους, να αναπτύξουν μεγαλύτερη συναισθηματική στοργή και να χτίσουν μια  πιο γόνιμη σχέση και  ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της.  Για αυτό πέρα από τις ατομικές διαπροσωπικές ή οn line συνατήσεις, στο ολοκληρωμένο Activation Fertility Plan προτείνεται η εφαρμογή πολλών επίσης, διαφορετικών πρακτικών που δεν είναι απλά σημαντικές  αλλά απολύτως απαραίτητες.


Κοινός τους γνώμονας ότι καθιστούν τον ενδιαφερόμενο αυτόνομο στην εφαρμογή τους στην άνεση του σπιτιού του, στο χρόνο και το χώρο της αρεσκείας του λαμβάνοντας συνεχές  feedback και υποστήριξη τόσο από την Καλλιόπη όσο και από την κλειστή ομάδα στην οποία αν το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει.

Horizontal Image Area
2857659

Ασκήσεις και qigong Fertility Activation

Η Καλλιόπη είναι σε μια συστηματική αναζήτηση και έρευνα  στον τομέα των ενεργειακών θεραπειών από το 2007. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Qi Gong και Tai Chi από τη Σχολή Art Du Chi με έδρα τη Γαλλία και ιδρυτή τον Vlady Stevanovits και μελετάει επίσης τις διδασκαλίες του Master Bruce Frantzis.

Η προσωπική της εμπειρία της επιβεβαίωσε τη δύναμη των ενεργειακών τεχνικών που έχει διδαχθεί στην εναρμόνιση του ορμονικού συστήματος και στην βελτίωση της γονιμότητας. Στην πολυετή εργασιακή της εμπειρία με γυναίκες μπόρεσε να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη καθημερινή  ρουτίνα ενεργειακών τεχνικών και qigong που:

 

⦁    Αναζωογονούν σε σύντομο χρονικό διάστημα την συνολική ενέργεια του σώματος
⦁    Δύνανται να εξισορροπήσουν την ορμονική λειτουργία σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής.
⦁    Αυξάνουν την ροή του αίματος, της λέμφου και της ενέργειας στην κοιλιά και κατ’ επέκταση στα γεννητικά όργανα προσφέροντας οξυγόνωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

ΓΙΑΤΙ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ QIGONG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ;

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα ζουν σε ένα περιβάλλον στρεσογόνο και γεμάτο ρύπους, έχουν στρεσογόνο ρυθμός ζωής, συχνά επιτελούν μια κατεξοχήν καθιστική ζωή και δεν τρέφονται σωστά ή επαρκώς. Ο μέσος όρος ενήλικων γυναικών που αντιμετωπίζει θέματα γονιμότητας έχει συνήθως  αυτό που αποκαλούμε «ανεπάρκεια Qi (ενέγειας)”  ή «στασιμότητα» λόγω των παραπάνω ή άλλων παραγόντων, το οποίο προκαλεί την αίσθηση κούρασης, εκνευρισμό, προβλήματα στον κύκλο όπως αμηνόρροια, δυσμηνόρροια, ακανόνιστο κύκλο, πολυκιστικές ωοθήκες, ορμονική ανισορροπία και υπο- γονιμότητα . Ο συνδυασμός  των  ενεργειακών ασκήσεων που προτείνει το πρόγραμμα Fertility Activation Activity and Qigong, βοηθάει στη δομική εξισορρόπηση του σώματος με έμφαση στην περιοχή της λεκάνης, στην αναζωογόνηση της ενέργειας και την ροή της που μαζί με την εξισορρότηση των λοιπών παραγόντων στον τρόπο ζωής της γυναίκας και την εφαρμογή των πρακτικών του Fertility Activation Plan μπορούν αν συμβάλλουν σημαντικά στην αποκατάσταση της γονιμότητας.

Για όποιο επιθυμεί να πάει βαθύτερα στην ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργειακή εξισορρόπηση η Καλλιόπη διδάσκει τη φόρμα και τις τεχνικές του ενεργειακού μασάζ του ενεργειακού μασάζ. Πρόκειται για μια φόρμα που δουλεύει διεξοδικά σε όλους τους 12 βασικούς μεσημβρινούς, χαρίζοντας ένα διεξοδικό ενεργειακό αυτομασάζ σε όλο το σώμα

Horizontal Image Area
2858033

Χαλάρωση- Σύνδεση

Μέσα από τεχνικές αναπνοής, χαλάρωσης, imagery work, διαλογισμό και ασκήσεις mindset η Καλλιόπη σας οδηγεί σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και σύνδεσης με το σώμα σας, τη μήτρα σας και τον ανώτερο εαυτό σας. Ποτέ σχεδόν το στρες μας δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τις εξωτερικές  συνθήκες της ζωής μας, αλλά σε μεγάλο ποσοστό σχετίζεται με τις συγκεκριμένες αντιλήψεις που φέρουμε συνειδητά ή ασυνείδητα, οι  οποίες περιορίζουν την οπτική μας, μας κλείνουν σε στεγανά και δεν μας επιτρέπουν να εκδηλώσουμε πλήρως αυτό το οποίο μας δόθηκε ως  δώρο από την ανώτερη φύση μας.
Αντίθετα προκαλούν εντός μας μια ασυνείδητη αίσθηση αγωνίας και στέρησης.

Οι ασκήσεις Χαλάρωσης και Σύνδεσης δεν σας βοηθούν απλά να χαλαρώσετε αλλά να επανασυνδεθείτε με την ουσία σας, την οποία ξεχνάμε στον καθημερινό ξέφρενο ρυθμό και τις δυσκολίες της ζωής, να επανακτήσετε την αντίληψη της αφθονίας και ευδαιμονίας που μπορείτε να έχετε στην ζωή σας και να βρείτε εντός σας τον τρόπο που μπορείτε να προσελκύσετε αυτά που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για την ίαση ενός προβλήματος είτε μια επιθυμητή εγκυμοσύνη, κτλ.

Κάθε εγκυμοσύνη είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσκλησης μιας άλλης ψυχής που μετουσιώνεται μέσω του υλικού σώματος της μητέρας και το γενετικό υλικό του πατέρα σε ένα νέο ανθρώπινο ον. Αν κάποιες φορές αυτή η παράδοση ή η παραλαβή της πρόσκλησης φαίνεται να καθυστερεί, χρειάζεται να στραφούμε εντός μας και να «επικοινωνήσουμε», να συνδεθούνε ξανά συνειδητά με αυτό το κομμάτι μας που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωοδότρια πηγή. Οι ασκήσεις Χαλάρωσης και Σύνδεσης είναι νευραλγικής αξίας και συμπληρώνουν σημαντικά την δουλειά που γίνεται στο υλικό σας σώμα μέσω όλων των θαυμάσιων τεχνικών. Η αλλαγή όμως, στην περίπτωση μιας δυσκολίας, πολλές φορές δεν ξεκινάει από το σώμα.    

Οι ασκήσεις είναι συγκεκριμένες και απλές, μπορείτε να τις επαναλάβετε άφοβα μόνοι σας όποτε το επιθυμείτε. Παρέχονται ηχογραφήσεις.

Αποτοξίνωση και Θρέψη- Συμβουλευτική           

Η αποτοξίνωση και η ισορροπημένη διατροφή είναι ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες βελτίωσης της γονιμότητας που συνίσταται και στο πρωτόκολλο προετοιμασίας πριν τη σύλληψη. Πραγματοποιείται συμβουλευτική τόσο για τη λήψη συγκεκριμένων συμπληρωμάτων ή βοτάνων που με φυσικό τρόπο μπορούν να αποκαταστήσουν την ορμονική ισορροπία και να βελτιώσουν ορατά όλα τα σημάδια γονιμότητας. Πραγματοποιείται ενίοτε, επίσης συνεργασία με διατροφολόγο για τη κατάρτιση μιας εξατομικευμένης διατροφής βάσει των αναγκών κάθε ατόμου.

Vertical Image Area
2858034

Fertility Activation Master Mind Group (Q&A Zoom calls)

Πολύ κλειστή ομάδα μόνο όσων συμμετέχουν στις συναντήσεις και τα προγράμματα Fertility Activation που στόχο έχει την νοητική και συναισθηματική ενδυνάμωση του κάθε συμμετέχοντα ως προς το στόχο του και την εφαρμογή των δομικών στοιχείων του Fertility Activation μέσα από την δημιουργία κοινότητας και το μοίρασμα με άλλα μέλη.
Ακολουθούνται συγκεκριμένες αρχές και βήματα ώστε να τηρείται ο σεβασμός μεταξύ των συμμετεχόντων και να μπορούν όλοι να λάβουν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Τα γκρουπ Master Mind ορίζονται βάσει των κοινών αναγκών των συμμετεχόντων.

Fertility Activation Community (FB group)

Αν επιθυμείς να συμμετέχεις να δέχεσαι υποστήριξη από μια κοινότητα γυναικών που πιθανά αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα με εσένα, να υποβάλεις τις ερωτήσεις σου μπορείς τώρα να εγγραφείς στο Fertility Activation Community (link). Θα μπορείς να λάβεις απαντήσεις από την Καλλιόπη ή άλλα μέλη του γκρουπ και να συμμετέχεις στα fb direct που θα πραγματοποιούνται πάνω σε διάφορες θεματικές.

Main Description
2857661

Ποιο είναι το σωστό πλάνο για εσάς;

Πιθανά αναρωτιέσαι ποιο θα μπορούσε να είναι το σωστό πλάνο για εσάς; Ζήτησε τώρα μια Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης 20 λεπτών εντελώς δωρεάν για να μπορέσετε να λάβετε τις απαντήσει σας.

Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης

Accordion
2859052
Ζητήστε ένα ραντεβού online

Space
2862661
Footer
2857526