OGIBiz Website

Menu
2857521
Banner
2857649
Main Description
2857650
 

Τι περιλαμβάνουν?

Η ολιστική συμβουλευτική θεωρεί το άτομο σαν μια ψυχοσωματική, πνευματική και ενεργειακή οντότητα. Ανάλογα με την ανάγκη του ενδιαφερόμενου οι συναντήσεις μπορεί να έχουν διαφορετική διάρκεια και περιεχόμενο.  
 
Η διεξοδική γνωριμία με τον ενδιαφερόμενο αποσκοπεί στο  να γίνουν αντιληπτοί οι πιθανοί ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που σχετίζονται με την κατάσταση που αντιμετωπίζει (περιβάλλον, καθημερινές συνήθειες, διατροφικές συνήθειες, σωματική άσκηση, συμπτώματα που φωτίζουν την αιτία του προβλήματος, υπάρχουσα παθολογία, σχέσεις με σημαντικά πρόσωπα, πεποιθήσεις, κ.α.)  Η αλλαγή και βελτίωση αυτών των παραγόντων είναι πολύ βασικό κλειδί για το άνοιγμα των δυνατοτήτων που υπάρχουν.

Οι Bασικοί Πυλώνες στις Ατομικές Συναντήσεις Αποτελούν :

1. Η συμτωματική μέθοδος Rotzers (syntotermal method) που αποτελεί αποκύημα μακροχρόνιας έρευνας και εφαρμογής και  η οποία στηρίζεται στην ανθρώπινη ανατομία, τη φυσιολογία και παθολογία του αναπαραγωγικού συστήματος και ως βασικό μέλημά της έχει την παρακολούθηση των συμπτωμάτων γονιμότητας για τον ακριβή καθορισμό των γόνιμων ημερών αλλά και την ανάπτυξη μεγαλύτερης κατανόησης του κύκλου και κατ’επέκταση του σώματος της κάθε γυναίκας και αύξηση της αυτό, συνειδητότητάς της.

2. Μέθοδοι  φροντίδας του αναπαραγωγικού συστήματος που προέρχονται από την αρχέγονη  γνώση μεγάλων πολιτιστικών παραδόσεων, όπως εκείνο των Μάγια (Mayan Abdominal Therapy)  ή της Κίνας και της Ιαπωνίας ( qigong, shiatsu, κ.α.).


3. Στις συναντήσεις ενσωματώνεται επίσης, η συμβουλευτική υποστήριξη του ατόμου και του ζευγαριού. Προτείνονται επίσης, επιπλέον ενεργειακές κ.α. πρακτικές που μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω το άτομο και το ζευγάρι σε μια αυξημένη συνειδητοποίηση των επιλογών του.  Για την βέλτιστη ολιστική αντιμετώπιση κάθε ενδιαφερόμενου πραγματοποιείται όπου χρειάζεται  συνεργασία και παραπομπή σε ανάλογες ειδικότητες (π.χ. διαιτολογία, βελονισμός, κτλ).

Horizontal Image Area
2857652
 

Υποστήριξη της γυναίκας

- Αντιμετωπίζετε γυναικολογικά προβλήματα και θέλετε να υποστηρίξετε φυσικά το σώμα σας; Οι μέθοδος απευθύνεται σε άτομα που μπορεί να αντιμετωπίζουν: αμηνόρροια, δυσμηνόρροια, σύνδρομο πολικιστικών ωοθηκών, ενδομητρίωση, κύστες, πολύποδες, ινομυώματα, υστερεκτομή, δυσπαρευνία και σεξουαλική δυσλειτουργία, χρόνιος πυελικός πόνος, συμπτώματα εμμηνόπαυσης κ.α.)

- Αναζητάτε μια εγκυμοσύνη και θέλετε να ενισχύσετε τη γονιμότητα σας με φυσικό τρόπο, για να προετοιμαστείτε καλύτερα για τη σύλληψη και την επακόλουθη εγκυμοσύνη;

-Θηλάζετε και θέλετε να παρακολουθήσετε την σταδιακή αποκατάσταση της ορμονικής σας λειτουργίας και τη διαχείριση της γονιμότητάς σας εκ νέου με φυσικό τρόπο; 

- Θέλετε να διαχειριστείτε τη γονιμότητα σας με φυσικό και ασφαλή τρόπο, χωρίς τη χρήση αντισύλληψης;

Έχετε διακόψει την αντισύλληψη και θέλετε να επαναφέρετε την ισορροπία στον κύκλο σας και να αποφύγετε την εγκυμοσύνη στο εξής με φυσικό τρόπο;

- Είστε στην προεμηνόπαυση και επιθυμείτε να ζήσετε με πλήρη συνειδητότητα αυτή τη μεταβατική φάση της ζωή σας και να φροντίσετε το σώμα σας με σεβασμό;

Στόχος της δουλειάς που μπορούμε να κάνουμε μαζί είναι η υποστήριξη της γονιμότητάς σας και η ευρύτερη ευεξία σας με φυσικές μεθόδους και συμπληρωματικά των ιατρικών θεραπειών που τυχόν ήδη ακολουθείτε.

Horizontal Image Area
2858153

Υποστήριξη του άνδρα

Ανεπαρκές σπερμοδιάγραμμα
– αρχικά στάδια καλοήθους υπερτροφίας του προστάτη
– προστατίτιδα
– στυτική δυσλειτουργία

Υποστήριξη του ζευγαριού στο ταξίδι γονιμότητας

Οι χρησιμοποιούμενες τεχνικές και μέθοδοι, που σέβονται τόσο το σώμα όσο και το ζευγάρι, οδηγούν σε αύξηση της ζωτικότητας και της αντίληψης του σώματος. Επιτρέπουν όχι μόνο τη διευκόλυνση της σύλληψης, αλλά υποστηρίζουν και την αρμονία του ζευγαριού, την υγεία των μελλοντικών γονέων. Συμβάλλουν επίσης, σε μια υγιή εγκυμοσύνη και ένα καλό τοκετό.
 
Οι φυσικοί μέθοδοι υποστήριξης  της γονιμότητας έχουν μια πολύ υψηλή αξιοπιστία της τάξεως 55% με 70% στην υποβοήθηση των ζευγαριών σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

(A. Η εμπειρική μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Dr Alice Domar στο Harvard Medical Center δείχνει ότι γυναίκες που έχουν διαγνωσθεί με υπογονιμότητα αν υποστηρικτουν με φυσικές μεθόδους  που περιλαμβάνουν τόσο το σώμα όσο όμως και το νου (όπως ο διαλογισμός, qigong, yoga, κ.α.) έχουν τρεις φορές περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν και οι εγκυμοσύνες που επισυνέβησαν φυσιολογικά ήταν οι διπλάσιες σε σχέση με τις γυναίκες που δεν έλαβαν αυτή την υποστήριξη.
Β. Benedetta Frigerio, “Τα νέα δεδομένα γύρω από τις φυσικές μεθόδους σαν τρόπος αντιμετώπισης της υπογονιμότητας παρουσιάζουν επιτυχία 71 % των περιπτώσεων»,  www.tempi.it, 2 Μαρτίου 2014.)

Υποστήριξη για όλους

– Γονιμότητα (δυσκολίες στη σύλληψη, πολλαπλές αποβολές, κτλ)
– Ουροποιητικό σύστημα  (ακράτεια, ουρολοιμώξεις καθ’επανάληψη, πρόπτωση)
– Προβλήματα του πεπτικού συστήματος (ευερέθιστο έντερο, γαστροεισοφαγική παλινδρόμηση, γαστρίτιδα, δυσκοιλιότητα, δυσκολία στη χώνεψη)  
– αντιμετώπιση των ουλών (ουλώδης ιστός και συμφύσεις)
– Πόνος στην οσφυϊκή μοίρα και ιερό οστό

Horizontal Image Area
2857653

Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης

Νομίζεις ότι κάτι από τα παραπάνω σε αφορά και νιώθεις βαθιά το κάλεσμα εντός σου
να ενημερωθείς και να λάβεις τα οφέλη των φυσικών μεθόδων;
Ζήτησε τώρα μια Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης διάρκειας 20 λεπτών.

Η συνάντηση γίνεται μέσω της πλατφόρμας Zoom ή τηλεφωνικά.
Συνίσταται η συνάντηση μέσω του zoom γιατί  καθίσταται πιο διαπροσωπική η επαφή,
μέσω της προβολής της εικόνας των συμμετεχόντων
καθώς και επειδή μπορεί να χρειαστεί να προβληθεί κάποιο βίντεο ή slides.

 

Accordion
2859051
Ζητήστε ένα Ραντεβού Online

Footer
2857526