OGIBiz Website

Horizontal Image Area
2857530Fertility  Activation

«Zήσε μια γόνιμη ζωή σε ένα γόνιμο σώμα»

Ταξίδι στην υποστήριξη της γονιμότητας

Menu
2857521
Banner
2857662
Main Description
2857663

..."είμαι ευγνώμων που συναντηθήκαμε"!

ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
(Χ. Σ. Ηράκλειο, Κρήτης, Ελλάδα, 2019)

Ξεκίνησα το Αrvigo massage με την Καλλιόπη, μετά από ένα χειρουργείο στη μήτρα λόγω του ήταν δίκερη, το οποίο κατά την ιατρική υπήρξε το εμπόδιο στην επιθυμία μου να έχω μια εγκυμοσύνη. Επίσης, η Καλλιόπη με κατατόπισε στο charting κατά τη Μέθοδο Rotzer, το οποίο με βοήθησε να γνωρίζω τις γόνιμες μέρες μου χωρίς παρεκκλίσεις.
 
Με την Καλλιόπη έκανα ένα ραντεβού δια ζώσης, καθώς βρισκόταν για πολύ λίγες μέρες στην πόλη που μένω. Όμως αυτό το ραντεβού ήταν αρκετό για να την εμπιστευτώ αμέσως και να αφεθώ στη μέθοδο καθώς ένιωσα πολύ όμορφα από την πρώτη στιγμή.
Η Καλλιόπη στη συνέχεια παρ' όλο που ήταν μακριά, συνέχισε να με ενημερώνει και να μου στέλνει υλικό ώστε να εφαρμόζω μόνη μου το αυτο-μασάζ και άλλες τεχνικές στο σώμα μου και να συνεχίζω με την παρατήρηση της γονιμότητας μου μέσω του charting. Η μέθοδος του μασάζ βοήθησε τη μήτρα μου να επανέλθει πολύ γρήγορα σύμφωνα με την ιατρική εκτίμηση. Μάλιστα δεν πονούσα πια στην έμμηνο ρύση, όπως συνήθιζα παλιά, ακόμα και μετά το χειρουργείο.
Επίσης βελτιώθηκε πολύ το γαστρεντερικό μου, η πέψη μου και οι κενώσεις.

Πολύ γρήγορα, μέσα σε ένα οκτάμηνο μετά το χειρουργείο μου, με την υποστήριξη του Arvigo massage και του charting περιμέναμε με τον σύζυγό μου και το πρώτο μας παιδάκι!

Την ευχαριστώ θερμά και είμαι ευγνώμων που συναντηθήκαμε!
Χ. Σ. Ελλάδα

Space
2864912
Banner
2864911
Vertical Image Area
2858603

..."Προσπαθούσαμε για δύο ολόκληρα χρόνια να κάνουμε παιδί..."!

(Ελίζα, 27 ετών, μαία, Λιβόρνο, Ιταλία, 2019)

«Έκανα μια διαδρομή 6 μηνών συνοδευόμενη από την Καλλιόπη. Στην πραγματικότητα είναι μια διαδρομή που θα διαρκέσει σε όλη τη ζωή μου γιατί με υποστήριξε στην επίτευξη του πιο μεγάλου ονείρου μου…να γίνω μαμά.

Απευθύνθηκα σε αυτή λόγω μια άτυπης υπογονιμότητας. Προσπαθούσαμε για δύο ολόκληρα χρόνια να κάνουμε παιδί, αλλά παρά το νέο της ηλικίας μου και χωρίς την ύπαρξη κάποιου φαινομενικού προβλήματος δικού μου ή του συζύγου ο πελαργός συνέχιζε να μη μας επισκέπτεται. Με τη βοήθεια των θεραπειών, του μασάζ στην κοιλιά, την συμβουλευτική και υποστήριξη της Καλλιόπης και , σε συνδιασμό με την παρακολούθηση της γυναικολόγου μου, τελικά εμφανίστηκε η δεύτερη γραμμή σε αυτό το τεστ…ακριβώς τη στιγμή που οι ελπίδες με εγκατέλειπαν!
Η Καλλιόπη είναι μια επαγγγελματίας πολύ διαθέσιμη, ευγενική, προσεκτική στις ανάγκες των πελατών της!

Η βοήθειά της να καταλάβω καλύτερα το σώμα μου και ιδίως τον κύκλο μου ήταν νευραλγικής σημασίας. Η μεταφορά στους πίνακες που με προμήθευσε τόσο της παρατήρησης της τραχηλικής βλένας, της θερμοκρασίας όσο και των αισθήσεων και άλλων συμπτωμάτων γονιμότητας που παρατηρούσα, υπήρξε ουσιαστικό για την απόκτηση μιας μεγαλύτερης αυτοεπίγνωσης.»


..."Αμέσως άρχισα να αισθάνομαι μια βελτίωση"!

Προστατίτιδα
(T. P., Vicenza, Italy, 2020)

Στις 24 Δεκεμβρίου 2020 άρχισα να αισθάνομαι καύσο κατά την ούρηση. Μετά από 3 εβδομάδες ομοιοπαθητικής θεραπείας για κυστίτιδα το πρόβλημα επιδεινωνόταν και χρειάστηκε να πάρω αντιβίωση που  επίσης δεν έλυσε το πρόβλημα. Η τελική διάγνωση ήταν …προστατίτιδα και κατά ένα άλλο ουρολόγο αδυναμία της κύστης να αδειάσει πλήρως.  Μετά από 2 μήνες ιατρικής θεραπείας έλαβα από την Καλλιόπη την τεχνική του self care. Αμέσως άρχισα να αισθάνομαι μια βελτίωση και έκτοτε το εφαρμόζω  και έχει ουσιαστικά καταστεί ένα τελετουργικό πριν κοιμηθώ το βράδυ. Ευχαριστώ!

... "Πολύτιμη πρακτική βοήθεια.."

(Tiziana B. 44 ετών, Λιβόρνο, Ιταλία)

Γνώρισα την Καλλιόπη πρώτα κοινωνικά. Με την πολύτιμη βοήθειά της εξασκώ τακτικά τη συμπτωματική-θερμική μέθοδο, την «αυτοφροντίδα» και τις τεχνικές Arvigo. Η Καλλιόπη είναι πάντα σε ετοιμότητα για τους πελάτες της και δίνει μεγάλη προσοχή στις ανάγκες τους.
Σας ευχαριστώ για όλα όσα κάνατε για μένα μέχρι τώρα

..." Από τότε που άρχισα να το εξασκώ, ο πόνος που είχα στο κάτω μέρος της κοιλιάς και της οσφυϊκής χώρας σχεδόν εξαφανίστηκε !!!"

(Χρύσα Μ. 35 ετών, Ηράκλειο 2020, Κρήτη)

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο πολύ την Καλλιόπη για το θεραπευτικό της κοιλιακό μασάζ. Έχει «μαγικά χέρια». Νιώθω τόσο ευγνώμων που μου έμαθε επίσης το «αυτο-φροντίδα» κοιλιακό μασάζ και άλλες τεχνικές. Είναι πολύ εύκολο να το μάθετε και σύντομα γίνεται η καθημερινή σας καλή «συνήθεια»! Από τότε που άρχισα να το εξασκώ, ο πόνος που είχα στο κάτω μέρος της κοιλιάς και της οσφυϊκής χώρας εξαιτίας δυσκοιλιότητας και γυναικολογικών προβλημάτων σχεδόν εξαφανίστηκε !!!

Σου εύχομαι ότι καλύτερο στη ζωή σου και στην επαγγελματική σου πρακτική!!!

 

Main Description
2858604

..."Με επανέφερε σε μια καλή σχέση με εμένα την ίδια και με το σώμα μου. "

Γαστρεντερικό σύστημα.
(F.Β. Σπέτσια, Ιταλία, 2017)

Όταν γνώρισα την Καλλιόπη αντιμετώπιζα μια δύσκολη στιγμή στη ζωή μου και πραγματικά εμφανίστηκε σαν ένας άγγελος σταλμένος από τον ουρανό.
Η μεγάλη της ανθρωπιά, επαγγελματική ακεραιότητα και οι διάφορες τεχνικές μασάζ και θεραπειών την καθιστούν πραγματικά μια ολοκληρωμένη επαγγελματία. Με επανέφερε σε μια καλή σχέση με εμένα την ίδια και με το σώμα μου.  
Η Καλλιόπη δεν περιορίζεται στη σωματική θεραπεία αλλά φτάνει στο να ακουμπά την ίδια την ψυχή.
Σε ευχαριστώ Καλλιόπη

Footer
2857526