OGIBiz Website

Horizontal Image Area
2857530Fertility  Activation

«Zήσε μια γόνιμη ζωή σε ένα γόνιμο σώμα»

Ταξίδι στην υποστήριξη της γονιμότητας

Menu
2857521
Banner
2882102
Main Description
2882103

Η προσωπική αλλά και η  επαγγελματική μου εμπειρία έχουν δείξει ότι η γονιμότητα κάθε ατόμου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής τους και με πάρα πολλούς άλλους διαφορετικούς  παράγοντες.
Ο τρόπος που εργάζομαι δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αλλά και τα ζευγάρια να αναπτύξουν μια μεγαλύτερη συνειδητότητα και σεβασμό προς το σώμα τους και την ανθρώπινη ταυτότητά τους, να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και κατ’ επέκταση την γονιμότητά τους, να αναπτύξουν μεγαλύτερη συναισθηματική στοργή και να χτίσουν μια  πιο γόνιμη σχέση και  ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της.  Για αυτό πέρα από τις ατομικές διαπροσωπικές ή οn line συνατήσεις, στο ολοκληρωμένο Activation Fertility Plan προτείνεται η εφαρμογή πολλών επίσης, διαφορετικών πρακτικών που δεν είναι απλά σημαντικές  αλλά απολύτως απαραίτητες.


Κοινός τους γνώμονας ότι καθιστούν τον ενδιαφερόμενο αυτόνομο στην εφαρμογή τους στην άνεση του σπιτιού του, στο χρόνο και το χώρο της αρεσκείας του λαμβάνοντας συνεχές  feedback και υποστήριξη τόσο από την Καλλιόπη όσο και από την κλειστή ομάδα στην οποία αν το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει.

Horizontal Image Area
2882105

Ασκήσεις και qigong Fertility Activation

Η Καλλιόπη είναι σε μια συστηματική αναζήτηση και έρευνα  στον τομέα των ενεργειακών θεραπειών από το 2007. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Qi Gong και Tai Chi από τη Σχολή Art Du Chi με έδρα τη Γαλλία και ιδρυτή τον Vlady Stevanovits και μελετάει επίσης τις διδασκαλίες του Master Bruce Frantzis.

Η προσωπική της εμπειρία της επιβεβαίωσε τη δύναμη των ενεργειακών τεχνικών που έχει διδαχθεί στην εναρμόνιση του ορμονικού συστήματος και στην βελτίωση της γονιμότητας. Στην πολυετή εργασιακή της εμπειρία με γυναίκες μπόρεσε να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη καθημερινή  ρουτίνα ενεργειακών τεχνικών και qigong που:

 

⦁    Αναζωογονούν σε σύντομο χρονικό διάστημα την συνολική ενέργεια του σώματος
⦁    Δύνανται να εξισορροπήσουν την ορμονική λειτουργία σε συνδυασμό με ένα ισορροπημένο τρόπο ζωής και διατροφής.
⦁    Αυξάνουν την ροή του αίματος, της λέμφου και της ενέργειας στην κοιλιά και κατ’ επέκταση στα γεννητικά όργανα προσφέροντας οξυγόνωση, αποτοξίνωση και αναζωογόνηση.

ΓΙΑΤΙ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ QIGONG ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ;

Οι περισσότερες γυναίκες σήμερα ζουν σε ένα περιβάλλον στρεσογόνο και γεμάτο ρύπους, έχουν στρεσογόνο ρυθμός ζωής, συχνά επιτελούν μια κατεξοχήν καθιστική ζωή και δεν τρέφονται σωστά ή επαρκώς. Ο μέσος όρος ενήλικων γυναικών που αντιμετωπίζει θέματα γονιμότητας έχει συνήθως  αυτό που αποκαλούμε «ανεπάρκεια Qi (ενέγειας)”  ή «στασιμότητα» λόγω των παραπάνω ή άλλων παραγόντων, το οποίο προκαλεί την αίσθηση κούρασης, εκνευρισμό, προβλήματα στον κύκλο όπως αμηνόρροια, δυσμηνόρροια, ακανόνιστο κύκλο, πολυκιστικές ωοθήκες, ορμονική ανισορροπία και υπο- γονιμότητα . Ο συνδυασμός  των  ενεργειακών ασκήσεων που προτείνει το πρόγραμμα Fertility Activation Activity and Qigong, βοηθάει στη δομική εξισορρόπηση του σώματος με έμφαση στην περιοχή της λεκάνης, στην αναζωογόνηση της ενέργειας και την ροή της που μαζί με την εξισορρότηση των λοιπών παραγόντων στον τρόπο ζωής της γυναίκας και την εφαρμογή των πρακτικών του Fertility Activation Plan μπορούν αν συμβάλλουν σημαντικά στην αποκατάσταση της γονιμότητας.

Για όποιο επιθυμεί να πάει βαθύτερα στην ενεργειακή αναζωογόνηση και ενεργειακή εξισορρόπηση η Καλλιόπη διδάσκει τη φόρμα και τις τεχνικές του ενεργειακού μασάζ του ενεργειακού μασάζ. Πρόκειται για μια φόρμα που δουλεύει διεξοδικά σε όλους τους 12 βασικούς μεσημβρινούς, χαρίζοντας ένα διεξοδικό ενεργειακό αυτομασάζ σε όλο το σώμα

Main Description
2882108

Ποιο είναι το σωστό πλάνο για εσάς;

Πιθανά αναρωτιέσαι ποιο θα μπορούσε να είναι το σωστό πλάνο για εσάς; Ζήτησε τώρα μια Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης 20 λεπτών εντελώς δωρεάν για να μπορέσετε να λάβετε τις απαντήσει σας.

Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης

Accordion
2882109
Ζητήστε ένα ραντεβού online

Space
2882110
Footer
2857526