OGIBiz Website

Horizontal Image Area
2857530Fertility  Activation

«Zήσε μια γόνιμη ζωή σε ένα γόνιμο σώμα»

Ταξίδι στην υποστήριξη της γονιμότητας

Menu
2857521
Banner
2882130
Main Description
2882131

Η προσωπική αλλά και η  επαγγελματική μου εμπειρία έχουν δείξει ότι η γονιμότητα κάθε ατόμου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον τρόπο ζωής τους και με πάρα πολλούς άλλους διαφορετικούς  παράγοντες.
Ο τρόπος που εργάζομαι δίνει τη δυνατότητα στα άτομα αλλά και τα ζευγάρια να αναπτύξουν μια μεγαλύτερη συνειδητότητα και σεβασμό προς το σώμα τους και την ανθρώπινη ταυτότητά τους, να βελτιώσουν τον τρόπο ζωής τους και κατ’ επέκταση την γονιμότητά τους, να αναπτύξουν μεγαλύτερη συναισθηματική στοργή και να χτίσουν μια  πιο γόνιμη σχέση και  ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της.  Για αυτό πέρα από τις ατομικές διαπροσωπικές ή οn line συνατήσεις, στο ολοκληρωμένο Activation Fertility Plan προτείνεται η εφαρμογή πολλών επίσης, διαφορετικών πρακτικών που δεν είναι απλά σημαντικές  αλλά απολύτως απαραίτητες.


Κοινός τους γνώμονας ότι καθιστούν τον ενδιαφερόμενο αυτόνομο στην εφαρμογή τους στην άνεση του σπιτιού του, στο χρόνο και το χώρο της αρεσκείας του λαμβάνοντας συνεχές  feedback και υποστήριξη τόσο από την Καλλιόπη όσο και από την κλειστή ομάδα στην οποία αν το επιθυμεί μπορεί να συμμετάσχει.

Horizontal Image Area
2882134

Χαλάρωση- Σύνδεση

Μέσα από τεχνικές αναπνοής, χαλάρωσης, imagery work, διαλογισμό και ασκήσεις mindset η Καλλιόπη σας οδηγεί σε ένα ταξίδι χαλάρωσης και σύνδεσης με το σώμα σας, τη μήτρα σας και τον ανώτερο εαυτό σας. Ποτέ σχεδόν το στρες μας δεν σχετίζεται αποκλειστικά με τις εξωτερικές  συνθήκες της ζωής μας, αλλά σε μεγάλο ποσοστό σχετίζεται με τις συγκεκριμένες αντιλήψεις που φέρουμε συνειδητά ή ασυνείδητα, οι  οποίες περιορίζουν την οπτική μας, μας κλείνουν σε στεγανά και δεν μας επιτρέπουν να εκδηλώσουμε πλήρως αυτό το οποίο μας δόθηκε ως  δώρο από την ανώτερη φύση μας.
Αντίθετα προκαλούν εντός μας μια ασυνείδητη αίσθηση αγωνίας και στέρησης.

Οι ασκήσεις Χαλάρωσης και Σύνδεσης δεν σας βοηθούν απλά να χαλαρώσετε αλλά να επανασυνδεθείτε με την ουσία σας, την οποία ξεχνάμε στον καθημερινό ξέφρενο ρυθμό και τις δυσκολίες της ζωής, να επανακτήσετε την αντίληψη της αφθονίας και ευδαιμονίας που μπορείτε να έχετε στην ζωή σας και να βρείτε εντός σας τον τρόπο που μπορείτε να προσελκύσετε αυτά που επιθυμείτε, είτε πρόκειται για την ίαση ενός προβλήματος είτε μια επιθυμητή εγκυμοσύνη, κτλ.

Κάθε εγκυμοσύνη είναι το αποτέλεσμα μιας πρόσκλησης μιας άλλης ψυχής που μετουσιώνεται μέσω του υλικού σώματος της μητέρας και το γενετικό υλικό του πατέρα σε ένα νέο ανθρώπινο ον. Αν κάποιες φορές αυτή η παράδοση ή η παραλαβή της πρόσκλησης φαίνεται να καθυστερεί, χρειάζεται να στραφούμε εντός μας και να «επικοινωνήσουμε», να συνδεθούνε ξανά συνειδητά με αυτό το κομμάτι μας που είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη ζωοδότρια πηγή. Οι ασκήσεις Χαλάρωσης και Σύνδεσης είναι νευραλγικής αξίας και συμπληρώνουν σημαντικά την δουλειά που γίνεται στο υλικό σας σώμα μέσω όλων των θαυμάσιων τεχνικών. Η αλλαγή όμως, στην περίπτωση μιας δυσκολίας, πολλές φορές δεν ξεκινάει από το σώμα.    

Οι ασκήσεις είναι συγκεκριμένες και απλές, μπορείτε να τις επαναλάβετε άφοβα μόνοι σας όποτε το επιθυμείτε. Παρέχονται ηχογραφήσεις.

Main Description
2882136

Ποιο είναι το σωστό πλάνο για εσάς;

Πιθανά αναρωτιέσαι ποιο θα μπορούσε να είναι το σωστό πλάνο για εσάς; Ζήτησε τώρα μια Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης 20 λεπτών εντελώς δωρεάν για να μπορέσετε να λάβετε τις απαντήσει σας.

Συνομιλία Γνωριμίας και Ενεργοποίησης

Accordion
2882137
Ζητήστε ένα ραντεβού online

Space
2882138
Footer
2857526